Bouwterrein van Portugal Comfort Living vanuit de lucht

Wat een uitzicht vanaf het woonproject in onderstaande video

Vanuit de lucht zie je bovenstaand het bouwterrein van Portugal Comfort Living. Rondom is het Portugal Comfort Living grondstuk omgeven met uitzicht op de uitgestrekte natuur. Alle kavels hebben hetzelfde prachtige uitzicht en natuurlijk zonzijde. Het eerste huis met 2 ruime slaapkamers op een bijzonder mooi kavel leveren wij in de zomer van 2019 op inclusief inrichting en aangelegde tuin. Dan is ook het tweede en derde huis in aanbouw.

Jack Bastiaansen wil betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy voor mensen van alle leeftijden mogelijk maken. Hiervoor beschikt Jack Bastiaansen na meer dan 8 jaar jaar hier in Portugal over een uitgebreid betrouwbaar Portugees netwerk. Kopen zonder zorgen daar staat Jack Bastiaansen voor.

Kijk hier en zie in 1 minuut en 10 seconde het bouwterrein en de prachtige omgeving vanuit de lucht!

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal