Zondag 7 oktober 2018 ontvang je in Nederland vrijblijvende informatie over het wonen van de toekomst dat NU mogelijk is in Portugal

Vaak ontvang ik vragen over wat voor mensen er op het Portugal Comfort Living komen wonen

De mensen die ik ontmoet zoeken:

een betaalbaar huis

privacy

sociale omgeving

kleinschalig

Het project Portugal COmfort Living is geschikt voor alle leeftijden.

Het betreft stellen maar ook mensen die singel zijn. Een aantal mensen zijn met pensioen en een aantal mensen werken (nog).

Aanmelden is gratis, er zijn 18 september 2018 al 16 deelnemers aangemeld. Aanmelden doe je eenvoudig Kom rechtstreeks in contact

Kijk hier en zie in 1 minuut en 10 seconde het bouwterrein en de prachtige omgeving vanuit de lucht!

Diverse geïnteresseerde willen permanent op het Portugal Comfort Living komen wonen maar dat is zeker geen verplichting. Andere mensen wonen niet altijd op het Portugal Comfort Living en dat is prima. Deze toekomstige bewoners kennen dan wel weer passende mensen die eventueel tijdelijk op het Portugal Comfort Living kunnen wonen voor als zij er niet zijn. Het sociale karakter en veel privacy blijkt een bindende factor te zijn. Juist het sociale karakter leeft met name bij de Noord Portugese bevolking.

Concreet zijn er (september 2018) 2 woningen verkocht en is er voor nog 5 woningen meer dan gemiddelde interesse. Er is ruimte voor 11 woningen. De geïnteresseerden hebben het woonproject Easy living Portugal al een keer bezocht en sommige al diverse malen én een aantal komen binnenkort (weer) op bezoek.

Een vraag die regelmatig gesteld wordt is: kunnen wij als mogelijke toekomstige bewoners rechtstreeks met elkaar in contact komen zonder verplichtingen? Natuurlijk kan dit en mocht je nog meer vragen hebben of (nog meer) geïnteresseerd zijn over het woonproject Easy Living Portugal, bent je van harte welkom op de persoonlijke, vrijblijvende en informele bijeenkomst, zondag 7 oktober 2018.

Het programma, zondag 7 oktober 2018 ziet er als volgt uit:

13.30

informele ontvangst met koffie / thee en een versnapering.

14.00

Het ontstaan van Portugal Comfort Living vanuit Jack zijn persoonlijke leven, over wat is betaalbaar wonen met een sociaal karakter, diverse bouw mogelijkheden, bouwupdate, voordeel voor de eerste kopers.

Tussendoor is er alle ruimte om jouw vragen te stellen. Niet alleen over de huizen en het project maar ook andere zaken die voor jou van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel geld je per maand nodig hebt om te wonen in het Noorden van Portugal. Je zult aangenaam verrast zijn. Het is ook mogelijk op een (beperkt) aantal percelen voordelig 2 huizen te bouwen, hierdoor ontstaat er inkomen voor jou persoonlijk met behoud van privacy en het sociale karakter. Ook hier ontvang je deze dag meer informatie over.

15.30

informeel samenzijn met drankje en versnapering, samen kennis maken en gedachtes uitwisselen voor het wonen van jouw toekomst.

17.00

Ik kijk er naar uit om je Persoonlijk te ontmoeten!

De Projecten – Passie Portugal