Kunnen wij als mogelijke toekomstige bewoners, zonder verplichtingen, rechtstreeks met elkaar in contact komen? Natuurlijk kan dat!

Ontmoet elkaar persoonlijk

Vaak ontvang ik vragen over wat voor type mensen er op het Portugal Comfort Living komen wonen. De mensen die op mij afkomen zoeken een A+ Bungalow, veel privacy en een sociale omgeving. De projecten zijn beschikbaar voor alle leeftijden. Ik zie in de praktijk dat de meeste mensen die nu op mij af komen vanaf ongeveer 50 jaar jong zijn. Het betreft stellen maar zeker ook mensen die alleen zijn. Een aantal mensen zijn al met pensioen en een aantal mensen werken nog. De meeste mensen met interesse voor het wonen van Nu willen permanent op het Portugal Comfort Living komen wonen maar voor sommige mensen is dat in eerste instantie nog niet 100% haalbaar. Die bewoners weten dan wel weer gelijkgestemde mensen om op het Portugal Comfort Living te wonen voor als zij er niet zijn. Het sociale karakter en veel privacy is een bindende factor blijkt. Een veel gehoorde vraag is, Kunnen wij als mogelijke toekomstige bewoners rechtstreeks met elkaar in contact komen zonder verplichtingen? Natuurlijk kan dat!

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal