Bouwupdate 7 juli 2018

Bouwupdate Volop grondwerkzaamheden

Bouwupdate: Gestart met de grondwerkzaamheden van het Portugal Comfort Living. Wij willen betaalbaar wonen met een sociaal karakter en veel privacy voor jou mogelijk maken. De oorspronkelijke vorm van de grond voor het Portugal Comfort Living  heeft een heuvelachtig karater. Dit geeft ons een unieke kans om de grond in verschillende niveaus in te delen met voor iedereen veel privacy en prachtig uitzicht. Op de bijgaande foto zie je een gedeelte van het terrein in ontwikkeling. Om de grond in te delen worden er een paar duizend vrachtwagens met grond afgevoerd. Dat is een enorme klus waar de nodige tijd in gaat zitten. Er komen steeds meer mensen met interesse naar ons toe met lovende reacties over de indeling van de grond.

De Projecten – Passie Portugal