Eerste bouwfase 22 mei 2018: De Grondwerkzaamheden zijn gestart

Veel privacy en prachtig uitzicht

Het terrein voor het woonproject in Canedo de Basto in het noorden van Portugal heeft een heuvelachtig karakter. Om voor elke koper veel privacy en een prachtig uitzicht te realiseren worden er 2 niveaus gerealiseerd. De grond machines hebben aardig wat grond te verzetten. 22 mei 2018 is de graafmachine aan de slag gegaan om de boomstronken uit de grond te halen en de grond af te graven. Een grote bulldozer met een schep van maar liefst 3 meter breedte egaliseerd en verdeeld de grond in 2 niveaus Zodra dit karwei geklaard is worden de kavels ingedeeld en starten wij aansluitend met de bouw van het eerste moderne huis met energieklasse A+.

Extra groot kavel voor een kleine meerprijs

Jack Bastiaansen is persoonlijk regelmatig op de bouwplaats. Dat is wel zo prettig als je een huis koopt op het Portugal Comfort Living. De eerste kopers hebben de eerste keuze voor een groter kavel voor een kleine meerprijs. Dat is een interessant voordeel voor jou persoonlijk dat de waarde van jouw investering vergroot.

Vanaf het woonproject wandelen en fietsen

Aan de ene kant van het woonproject ligt een uitgestrekt fietspad (voormalige spoorlijn dat nu een modern fietspad is) en aan de andere kant ligt een uitgestrekt wandelgebied om te genieten van de adembenemende natuur. Kom gerust eens langs om het zijn hier te proeven.

De Projecten – Passie Portugal