Jouw huis inrichten met Holiday Home Restyling

Thuis komen in Portugal

Portugal Comfort Living bouwt A+ huizen in de Minho, Portugal. De onder architectuur ontworpen huizen staan prachtig in de rustieke en groene omgeving van de Minho in Portugal waar de bevolking het hart op de goede plaats heeft. De natuur is adembenemend met vanaf het Easy Living Portugal een weids uitzicht over de omgeving. Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy A+ bouwkwaliteit, dat is de passie van Jack Bastiaansen!

Portugal Comfort Living is erop gericht om de kopers zoveel mogelijk te ontzorgen met betrekking tot de bouw en aankoop van jouw woning. Nu is de aankoop van een huis één ding, maar ik kan mij persoonlijk voorstellen dat je óók graag ondersteuning zou willen hebben voor de inrichting van de woning of wellicht wil je dit volledig uitbesteden. Dit is echter niet mijn specialiteit.

Voorstellen aan Holiday Home Restyling

Om die reden wil ik je graag voorstellen aan Holiday Home Restyling. Wendy en Victor gaan samen met jou kijken naar jouw wensen en smaak. Wellicht dat je ook eens uit je (oude) comfort zone wilt stappen en totaal iets anders wilt dan jouw huidige interieur. Iets dat ook bij de stijl van het huis past zonder dat het onpersoonlijk wordt. Het moet namelijk wel als jouw persoonlijke thuis gaan aanvoelen.

Door bijvoorbeeld gebruik te maken van lichte en natuurlijke materialen haal je de mediterraanse invloeden in huis. Een combinatie van hout en riet samen met strakke lijnen zorgen voor een warme uitstraling, maar er zijn meer mogelijkheden. Op de bovenstaande impressie zie je een voorbeeld van hoe het zou kunnen worden, waarbij ook aandacht wordt besteed aan het lichtplan.

Holiday Home Restyling zal samen met jou vanuit Nederland of België de ontwerpen maken, materialen en meubels uitzoeken. Daarna kan Holiday Home Restyling (indien gewenst) er zelf voor zorgen dat het interieur conform sfeer en stijl wordt afgewerkt zoals besproken in de kwaliteit en prijs zoals je dat zelf wenst.

Voor meer informatie kan je terecht op www.holidayhomerestyling.com of maak vrijblijvend een afspraak.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

Portugal Comfort Living

De Projecten – Passie Portugal