Portugal Comfort Living Waarom wonen in de streek Minho, Portugal?

Elke dag genieten

Vaak ontvang ik vragen: Waarom wonen in de streek Minho, Portugal? Het antwoord is net zo eenvoudig als de vraag. Juist in het noorden van Portugal is het authentieke karakter  behouden en nog meer dan in de rest van Portugal toont de bevolking zijn warme, gastvrije karakter en staat altijd klaar om jou te helpen. Om zélf dat gevoel te ervaren is het een goed idee om jouw bezoek naar het noorden van Portugal te plannen.

Natuurlijk zijn er nog meer redenen om in de streek Minho, Portugal te kiezen:

Goedkope vluchten vanuit België en Nederland naar Porto en vanaf daar binnen 1 uur op de eerste 2 woonprojecten.

De prachtige natuur waar je elke dag eindeloos kunt wandelen. Niet voor niets kiezen veel Portugezen er voor om hun vakantie in het noorden van Portugal door te brengen.

Direct naast het eerste woonproject ligt een fietspad dat vroeger een spoorlijn was en aan de andere kant van het woonproject wandel je zo in de uitgestrekte natuur. Het tweede woonproject ontwikkelen wij ook in Canedo de Basto.

Aangenaam klimaat

Het aangename klimaat, waarbij het echter niet zó heet wordt dat je niets meer wil ondernemen.

Uitgebreide mogelijkheden om zowel steden te bezoeken als authentieke dorpjes waar de tijd  lijkt te hebben stilgestaan en uiteraard de (internationale) natuurparken.

Groot aanbod voor de sportievelingen: wandelen, fietsen, golf, paardrijden, vissen (forel), mountainbiken, wielrennen, kabelbaan van ruim 1,5 km (de langste kabelbaan van Europa), 4 WD rijden, quads, raften, kanoën en in aanbouw een ski-hal.

Interesse in een betaalbare nieuwe woning? Interesse in de aangename restaurant-en café prijzen in het noorden van Portugal? Kom kijken, ik kijk er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten!

De Projecten – Passie Portugal