Portugal Comfort Living Jouw ruime betaalbare Villa in Portugal

133 m2 wonen in Portugal

Wij bieden bovenstaande moderne betaalbare villa aan met 133 m2 woonoppervlakte binnen/buiten voor jouw wooncomfort en welzijn. De eerste kopers ontvangen de eerste keuze voor het grondstuk. Naar keuze Portugese isolatie of muren, dak, vloer en ramen A+ isolatie. Portugal Comfort Living maakt betaalbaar wonen met privacy en een sociaal karakter voor jou mogelijk.

Betaalbaar wonen met een sociaal karakter

De mensen die op het Portugal Comfort Living toekomstig (permanent of niet permanent) willen wonen zoeken een ruim betaalbaar stenen huis dat gebouwd gaat worden naar eigen wensen. Betaalbaar wonen met en sociaal karakter is de passie van Portugal Comfort Living. Je kunt zelf de tegels, het sanitair, de keuken uitzoeken, maar ook de plaats van de binnenwanden, de plaatsen van de stopcontacten, het terras, eventuele schuur, garage, carport enz. Je kunt kiezen voor een modern of een klassiek Portugees huis. Op het terrein wordt een gemeenschappelijk zoutwater zwembad en een gemeenschappelijke weg.

De Projecten – Passie Portugal