Hetse Rob Smulders van Mondi en Herman van Katwijk van Mondi tegen Easy Living Portugal-Portugal Comfort Living

Copyright © 2016 – 2024 Portugal Comfort Living – Easy Living Portugal, All rights reserved. Firma Mondi, Rob Smulders en Firma Calvos Casas, Herman van Katwijk structureel strafbaar bezig met een hetse tegen de Portugese LDA Portugal Comfort Living-Easy Living Portugal.

Firma Calvos Casas, Herman van Katwijk en Firma Mondi, Rob Smulders

hebben helemaal niets met Easy Living Portugal/Portugal Comfort Living LDA te maken. Waarom beide firma’s structureel een hetse tegen Portugal Comfort Living LDA-Easy Living Portugal uitrichten is onduidelijk Voor de in Portugal gevestigde LDA Portugal Comfort Living.

De website waarop dit bericht hier staat is van een Portugese LDA. Alle teksten zijn van de Portugese LDA Portugal Comfort Living, niet van Jack Bastiaansen Persoonlijk. De teksten hebben tevens niets te maken met Jack Bastiaansen persoonlijk en kunnen Jack Bastiaansen persoonlijk op geen enkele wijze, en in geen enkel land, worden aangerekend.

Firma Calvos Casas, Herman van Katwijk en Firma Mondi, Rob Smulders

zijn sinds vele jaren structureel strafbaar bezig tegen de in Portugal gevestigde LDA Portugal Comfort Living-Easy Living Portugal. Doordat het Portugese juridische systeem zwaar overbelast is kan voorkomen bij de Portugese rechtbank van Firma Calvos Casas, Herman van Katwijk en Firma Mondi, Rob Smulders nog wel even duren.

Firma Mondi strafbaar bezig

Bijzonder is dat Rob Smulders van Mondi Portugal Comfort Living LDA-Easy Living Portugal nog nooit telefonisch heeft gesproken terwijl Rob Smulders mensen van het zakelijke Portugal Comfort Living netwerk plat belt met onzuiverheden en opruien.

Rob Smulders van Mondi heeft een kopersbijeenkomst verzonnen

zonder Easy Living Portugal/Portugal Comfort Living LDA uit te nodigen. Dat is op zijn zachts gezegd verdacht, om zonder enige rechtstreekse kennis/achtergrondinfo vanuit Easy Living Portugal/Portugal Comfort Living LDA een smaad en laster kopersbijeenkomst te verzinnen. Dit is de enige echte kopersbijeenkomst Easy Living Portugal- Portugal Comfort Living.

De Portugese rechtbank wil weten op welk adres, welke datum en hoe laat deze zogenaamde kopersbijeenkomst georganiseerd door Rob Smulders van Mondi heeft plaats gevonden en wie er aanwezig waren (inlclusief paspoort van die mensen). Dit aangezien Rob Smulders van Mondi, deze door hem verzonnen bijeenkomst, als smaad en laster gebruikt tegen Portugal Comfort Living en Jack Bastiaansen persoonlijk.

Voor elke dag dat Mondi over de door Mondi verzonnen kopersbijeenkomst en andere online en offline uitingen doet over Jack Bastiaansen-Portugal Comfort Living-Easy Living Portugal moet Mondi met terugwerkende kracht per uiting euro 2500,– per dag betalen aan Portugal Comfort Living-Easy Living Portugal.

Firma Mondi en de Second Home organisatie

Rob Smulders van Mondi heeft de Second Home beurs Benelux organisatie gebeld met onzuivere uitlatingen en opruiende woorden over Portugal Comfort Living LDA.

Rob Smulders van Mondi

heeft de onafhankelijke verkoop-bemiddeling in Nederland gebeld met onzuivere uitlatingen en opruiende woorden over Portugal Comfort Living LDA-Easy Living Portugal. Rob Smulders van Mondi is door de onafhankelijke verkoop-bemiddeling in Nederland op kantoor uitgenodigd, maar dat weigerde Rob Smulders van Mondi.

Rob Smulders van Mondi

heeft de webbouwer van Portugal Comfort Living LDA gebeld om de Portugese website van Easy Living Portugal/Portugal Comfort Living LDA uit de lucht te laten halen. Dit is juridisch natuurlijk volstrekt onmogelijk volgens Portugees recht waaronder deze website valt.

Op 3 februari 2023 heeft Herman van Katwijk van Calvos Casas, Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living, in Portugal met de dood bedreigd.

Met veel agressie kondigde Herman van Katwijk in Portugal aan Jack Bastiaansen van Easyliving Portugal/Portugal Comfort LDA Living toekomstig te willen vermoorden. Dat is direct gemeld bij de Portugese justitie, met veel papierwerk. Herman van Katwijk moet daarvoor persoonlijk voorkomen bij de rechtbank in Portugal.

Herman van Katwijk ernstige intimidatie naar eigenaar Sensetec

Herman van Katwijk van Calvos Casas heeft zich schuldig gemaakt aan ernstige intimidatie naar de eigenaar van Sensetec. Sensetec is de vaste projectbouwer van Portugal Comfort Living LDA.

Op 04-08-2023 heeft Herman van Katwijk van Calvos Casas

de eigenaar van Sensetec bijzonder agressief toegesproken. Herman van Katwijk van Calvos Casas maakte daarbij een verwarde indruk.

De waarheid is

dat Herman van Katwijk tegen Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living LDA gezegd heeft. Ik ga jou Jack Bastiaansen en jouw bedrijf Portugal Comfort LDA-Easy Living Portugal kapot maken. Voor Portugal Comfort Living LDA is het een raadsel waarom.

Herman van Katwijk van Calvos Casas heeft zonder toestemming van Portugal Comfort Living

foto’s gemaakt op het eerste woonproject van Portugal Comfort Living LDA en die foto’s heeft Herman van Katwijk van Calvos Casas o.a. via Mondi, Rob Smulders gedeeld. Dat is in Portugal een strafbaar feit voor beide partijen, Mondi alswel Calvos Casas.

Smaad en laster en fake

Herman van Katwijk van Calvos Casas doet zich o.a. via zijn telefoons en zijn computers ook voor met fakenamen-fakeberichten om Portugal Comfort Living-Easy Living Portugal met smaad en laster lastig te vallen.

Daarnaast maakt Herman van Katwijk van Calvos Casas onder andere samen met Rob Smulders van Mondi fakereviews aan over zijn bedrijf Calvos Casas met fakenamen of no name. Dit behoudens de revieuws die wel echt zijn en die Herman van Katwijk van Calvos Casas aan de rechtbank in Portugal kan aantonen met paspoort van de reviewers ook bij de geplaatste anonieme reviewers.

Larry van Rompaey smaad en laster

Is sinds jaar en dag bezig met smaad en Laster tegen Portugal Comfort Living-Easy Living Portugal. Larry van Rompaey doet dit onder andere via social media. Daarmee is Larry van Rompaey strafbaar in Portugal waar Larry van Rompaey woonachtig is.

Voor Easy Living Portugal-Portugal-Comfort Living Portugal een raadsel waarom Larry van Rompay met smaad en laster tegen Portugal Comfort Living structreel bezig is. Dit temeer omdat Larry van Rompaey sinds vele jaren Jack Bastiaansen nog nooit persoonlijk heeft durven aanspreken. Buiten een onverklaarbare extreme woedeaanval van Larry van Rompaey, najaar 2023 in Arco de Baulhe, naar Jack Bastiaansen van Easy Living Portugal-Portugal Comfort Living.

Larry van Rompay heeft in het verleden onder een valse naam de bouwtekeningen van het eerste woonproject van Portugal Comfort living proberen te stelen. Toen Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living daar achter kwam en Larry van Rompay uitnodigde voor een gesprek weigerde Larry van Rompaey dit.

Nick de klusjesman van Belgie en Portugal

staat in kontakt met bovengenoemde personen en heeft Jack Bastiaansen diverse malen fysiek aangevallen heeft Nick zich structureel bezig gehouden met opruien tegen Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living.

P.S. Snel jouw Nature House bouwen met gegarandeerde opleveringsdatum!

Portugal Comfort Living LDA

www.easylivingportugal.com

videokanaal

Portugal Comfort Living (@easylivingportugal) • Instagram-foto’s en -video’s

De Projecten – Passie Portugal

Copyright © 2016 – 2024 Portugal Comfort Living – Easy Living Portugal, All rights reserved.