Van spoorlijn tot fietspad, direct vanaf de eerste 3 van de 5 woonprojecten!

Direct vanaf de eerste 3 woonproject fietsen & wandelen

De spoorlijn Linho do Tamega die vanaf 1949 tot 2008 Arco de Baulhe en Amarante met elkaar verbond is in 2012 heropend als een fiets-en wandelpad, Ecopista do Tamega. Dit fietspad ligt direct nabij het woonproject Portugal Comfort Living. Vanuit het woonproject fiets je zo binnen 15 minuten naar het dorp Arco de Baulhe om jouw dagelijkse boodschappen te doen, 6 kilometer dichtbij.

Het bijna 40 kilometer lange traject loopt grotendeels langs de oevers van de rivier de Tamega. Het voert je door een prachtig gebied met schitterende uitzichten over de rivier, wijngaarden, gezellige plaatsen om te zijn en langs een aantal authentieke stationnetjes.

Het fietsen zal je vrijwel geen moeite kosten, want de oude spoorlijn had geen steile hellingen. Bijna 40 kilometer fietsen dwars door het afwisselende landschap, de  prachtige natuur en genieten van het aangename klimaat.

Jack Bastiaansen is voor de toekomstige bewoners van de drie eerste van de 5 woonprojecten blij dat de woonprojecten nabij dit fietspad met een geschiedenis liggen. Video over van Spoorlijn tot Fietspad.

Met de fiets ben je zo in Arco de Baulhe om boodschappen te doen, kijk maar eens. 

Wist je dat…. vanaf de eerste 3 woonprojecten wandel je zo in de eindeloze natuur!

Passiegroet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal