Wat vinden toekomstige kopers van het Portugal Comfort Living

Aangenaam samen ontmoeten

Regelamtig ontvangt Jack Bastiaansen kopers in Portugal. In dit bericht leest u over de ervaring van een passend echtpaar dat mij bezocht:

Wij hebben een bezoek aan de Minho in Portugal omdat wij willen kopen. Het betreft het gebied ten oosten van Porto. We bezochten de steden Braga en Guimaraes. Mooie oude toeristische steden waar o.a. ook musea, winkels en restaurants zijn.

Het eerste terrein waar de huizen gebouwd zijn ligt in Canedo de Basto, tussen Arco de Baulhe en Celorico de Basto. De plaatsen Mondim en Cabeceiras de Basto liggen ook in de buurt. Er zijn nabij Canedo de Basto, lokale wekelijkse markten, winkels voor de dagelijkse boodschappen, restaurantjes waar je lekker kunt eten en er bevindt zich een gezondheidscentrum. Het eerste terrein is 11000 m2 groot en heeft rondom een schitterend uitzicht (zie foto bovenstaand). Het is er bovendien heerlijk rustig. Ideaal voor de drie betaalbare woonprojecten met een sociaal karakter nabij. Een leuke bijkomstigheid is het fietspad dat vlakbij het eerste en tweede en derde terrein ligt en aangelegd is op een niet meer gebruikte spoorlijn. Je kunt dus gewoon je boodschappen op de fiets doen. Het hele gebied rondom de 3 terreinen leent zich uitstekend om te wandelen en uitstapjes te maken en te genieten van de mooie vergezichten.

Vergeleken met Nederland is er heel weinig verkeer. De lucht is opmerkelijk schoon in de Minho van Portugal. Tijdens ons verblijf was het 3 dagen zonnig weer en 25 graden, en dat eind oktober, heerlijk! Het was voor ons fijn om dit gebied te bezoeken en zodoende meer inzicht te krijgen in de diverse projecten van Jack Bastiaansen. Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en veel privacy. Vergeet niet de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden.

Deze Ambassadeurs zijn in contact met kopers van Nu. Wilt u dat ook, terwijl u nu nog in Nederland bent?

Kom rechtstreeks in contact met onze Kopers en Ambassadeurs.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal