Portugal Comfort living Geniet van de Minho in Portugal

En dan nu genieten

De geboortestreek van Portugal is landelijk, groen, kalm en traditioneel. Je vindt er eindeloze wijngaarden, historische steden en imposante natuurgebieden met prachtige waterelementen. De Minho is de groenste streek van Portugal. Pitorreske marktstadjes, heerlijk en goedkoop uit eten en sprankelende vinho verde (groene wijn), het religieuze centrum Braga, Ponte de Lima met haar beroemde brug en diverse nationale parken. Het zijn maar enkele van de vele bezienswaardigheden in deze regio. Niet voor niets noemen de Portugezen de Provincie Minho het mooiste en meest Authentieke gebied van hun land.

In deze regio realiseren wij het woonproject Portugal Comfort Living. Direct naast het woonproject ligt een uitgestrekt fietspad met prachtig uitzicht en aan de andere zijde van het woonproject wandelt u zo in de adembenemende natuur. 

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal