Portugal Comfort Living Over vitaal ouder worden & het wonen van de toekomst, een inspirerende combinatie van alle leeftijden, in Portugal

Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy

De woonprojecten van Portugal Comfort Living zijn geschikt voor alle leeftijden. Een combinatie van leeftijden inspireert mensen om samen te ontwikkelen en van elkaar te leren. Mensen worden gemiddeld steeds ouder. Er is een duidelijke ontwikkeling dat mensen, als ze ouder worden, steeds langer op zichzelf willen wonen en ook behoefte hebben aan social contact met gelijkgestemde van alle leeftijden. Uniek binnen het woonproject met 10 koophuizen voor permanent of semi permanent verblijf is Helping & Sharing. Klik hier voor een interessant artikel over anders leven en anders ouder worden. In het artikel wordt gesproken over 15 huizen om te huren, maar er is meer behoefte aan 10 koophuizen voor permanent of semi permanent verblijf, daarom is dat zo aangepast. Verhuren aan passende mensen kan natuurlijk ook.

Inmiddels is er ook een tweede woonproject in realisatie.

De Projecten – Passie Portugal