Mini-documentaire over het groene hart van Portugal om daar betaalbaar en sociaal te wonen

Binnen de Portugal Comfort Living woonprojecten in de Minho van Portugal wonen mensen van alle leeftijden in een comfortabele en betaalbare A+ koopwoning (permanent of semi permanent verblijf) inclusief 5 jaar door de overheid gegarandeerde Garantie. Portugal Comfort Living maakt betaalbaar wonen met een sociaal karakter ook voor jou mogelijk. Het betreft 2 woonprojecten met  10 en 14  A+ huizen in het groene hart van Portugal. Deze 2 woonprojecten liggen in Canedo de Basto. Dat is 6 kilometer vanaf Arco de Baúlhe en 12 kilometer vanaf Cabeceiras de Basto. Onderstaand zie je een mini-documentaire van 11 minuten over wonen in het groene hart van Portugal:

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal